ALISA

119.99 LEK

…per here te pare nje mjet transporti Ekologjik dhe shume Ekonomik !
Pa karburant
Pa vajra
Pa tym

Super bicikleta ALISA !

E beni tuajen fare lehtesisht : kredi me 0% interes! 12 këste ne 12 muaj!
Produkt origjinal vetem nga BCTV

100 in stock

Category:

Product Description

…per here te pare nje mjet transporti Ekologjik dhe shume Ekonomik !
Pa karburant
Pa vajra
Pa tym

Super bicikleta ALISA !

E beni tuajen fare lehtesisht : kredi me 0% interes! 12 këste ne 12 muaj!
Produkt origjinal vetem nga BCTV.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products