Twist Cutter 4 ne 1 - BCTV
0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Twist Cutter 4 ne 1

4,990 LEK

Oferta; 4990 leke, transport 0 leke 

Tel: 044314360

Twist cutter, pajisje me 4 funksione: Grin, pret, perzjen, ruan te fresketa ushqimet tuaja.

Grin mishin, akullin per te pergatitur nje leng te fresket me akull te coptuar, grin perimet tuaja te zjera dhe keshtu pergatisni nje supe te bute per femijen tuaj.

Copton cdo ushqim ndaj sallata juaj do te jete gati, me formen ideale.

Perzjeni vezet kaq lehte dhe keni gati nje omlete fantastike, ose edhe pataten e zjere dhe pureja do te jete gati per tu shijuar.

3 kapak me koka qe ndryshohen ne varesi te perdorimit.

1 kapak dhurate per te ruajtur ushqimin e fresket ne frigorifere

1 Kembez me vakum per te siguruar nje performance me te larte per produktin

1 mbajtese ushqimi qe nruaj gishtat tuaj nga incidentet e mundeshme