0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

The Grill

11,900 LEK 7,900 LEK

A nuk e dashuroni edhe ju shijen e mishit ne zgare? Brinje te pjekura mire, perime zgare, djath I pjekur- tepreferuarat e adhuruesve te ushqimit

Tani ne ju prezantojme dicka per te gjitha ushqimet tuaja, Unikun, gjithshka ne nje “The Grill”

Fale termostatit preciz, nxehtesia shperndahet njetrajtesisht ne te gjithe siperfaqen e zgares.

Tani mund te pergatisni brinje te shijeshme per tegjithe familjen, por jo vetem sepse keni edhe hapsiren per te pjekur disaperime.

Mish qingi, krahe pule temarinuar, biftek plot leng, mish derri, ose salcice tepjekura- tegjitha ne nje

E ceshte me e rendesishmja- The Grill ju ndihmon te ruan ilinjat

Forma speciale dhe siperfaqja unike e the grill ju siguron qe e gjithe yndyra dhe vaji te mblidhen ne kontenier- pra nuk perzihet me ushqimin pra nuk demton shendetin tuaj

Kjo karakteristik esenciale dhe eficente do tiu ndihmoje te ulni nivelin e kolesterolit ne nje vit ne 40 perqind me pak

Fale disenjos unikeqe ka, mund te pergatisni 2 pjata te ndryshme me ushqime ne 2 pllaka te ndryshme te zgares.

× Keni pyetje ? Na shkruani !