1 item in the shopping cart

Shop

Shikoni Kartelen → "AirFryer XL" u shtua me sukses ne karten tuaj.

Set Royalty Line (12 cope)

8,990 LEK

Vetem 8990 leke duke tel tani ne 04 4314360

Seti Royalty eshte nje set fantastik enesh,12 cope nga familja e famshme zviceriane.Te forta dhe cilesi e larte. Per te gjitha kuzhinat shtepi apo restorant. Nje set I dobishem dhe praktik per kuzhinen tuaj.
I gjithe seti peshon afersisht 7 kg!

Linja qe po shihni perbehet nga 3 tenxhere me madhesi te ndryshme plus nje tigan pa harruar dhe enen e qumshtit , do te keni dhe 2 bazamentet e bakelitit. Te gjitha enet tona kane kapak.

Ndertuar nga: celik inoks me nje fund te gjere 9 inc . Jo I trefishte , jo 4fish ,por 9fish !!! Nuk e
ngjit ushqimin tuaj dhe do beni ekonomi te madhe ne gatim.Ne pjesen e poshtme jane vulosur ne menyre te natyrshme me pulla autentike vulat e brandit original.

Tenxherja jone me e madhe me diameter 24 cm, dmth per 6,5 litra ushqim , kapaku I qelqit me diameter 24 cm dhe me valvul presioni, tenxhere e thelle me diameter 20 cm qe ze plot 2,5 litra lengje, sigurisht kapaku I qelqit me diameter 20 cm, do te keni nje ene me diameter 18 cm e cila ze 2,9 litra lengje, kapaku I personalizuar me diameter 18 cm, ena qe zien qumeshtin me diameter 16 cm dhe kapacitet 2,1 litra,  kapaku I qelqit enkas per qumeshtoren me diameter 16 cm,  tigani me diameter 24 cm dhe kapacitet 3,4 litra, kapaku I tiganit me diameter 24 cm dhe valvul ajri dhe dy bazat e bakelitit qe kompletojne setin tone…ato mbrojne tryezen nga enet e nxehta..

 

Available on backorder