Shop

Set Royalty Line (12 cope)

8,990 LEK

Vetem 8990 leke duke tel tani ne 04 4314360

Seti Royalty eshte nje set fantastik enesh,12 cope nga familja e famshme zviceriane.Te forta dhe cilesi e larte. Per te gjitha kuzhinat shtepi apo restorant. Nje set I dobishem dhe praktik per kuzhinen tuaj.
I gjithe seti peshon afersisht 7 kg!

Linja qe po shihni perbehet nga 3 tenxhere me madhesi te ndryshme plus nje tigan pa harruar dhe enen e qumshtit , do te keni dhe 2 bazamentet e bakelitit. Te gjitha enet tona kane kapak.

Ndertuar nga: celik inoks me nje fund te gjere 9 inc . Jo I trefishte , jo 4fish ,por 9fish !!! Nuk e
ngjit ushqimin tuaj dhe do beni ekonomi te madhe ne gatim.Ne pjesen e poshtme jane vulosur ne menyre te natyrshme me pulla autentike vulat e brandit original.

Tenxherja jone me e madhe me diameter 24 cm, dmth per 6,5 litra ushqim , kapaku I qelqit me diameter 24 cm dhe me valvul presioni, tenxhere e thelle me diameter 20 cm qe ze plot 2,5 litra lengje, sigurisht kapaku I qelqit me diameter 20 cm, do te keni nje ene me diameter 18 cm e cila ze 2,9 litra lengje, kapaku I personalizuar me diameter 18 cm, ena qe zien qumeshtin me diameter 16 cm dhe kapacitet 2,1 litra,  kapaku I qelqit enkas per qumeshtoren me diameter 16 cm,  tigani me diameter 24 cm dhe kapacitet 3,4 litra, kapaku I tiganit me diameter 24 cm dhe valvul ajri dhe dy bazat e bakelitit qe kompletojne setin tone…ato mbrojne tryezen nga enet e nxehta..

 

Available on backorder