PRESSDOME

PRESSDOME

5,490.00 LEK

BCTV sjell per ju amvisa : Pressdome!

Menyra revolucionare per te mbajtur ushqimin te fresket!

Pressdome eshte produkt i patentuar per izolim me vakum.

Mban ushqimet te ngrohta dhe te fresketa 3 here me shume se kapaket e zakonshem.

Vakuumi i fuqishem heq ajrin e oksiduar dhe mban te gjithe llojet e ushqimeve te fresketa tre here me shume.

Puthitja e fuqishme e vakumit  ndalon rrjedhjet dhe  incidentet

Reziston ndaj cdo renie!

999 in stock

Category:

Product Description


BCTV sjell per ju amvisa : Pressdome!

Menyra revolucionare per te mbajtur ushqimin te fresket!

Pressdome eshte produkt i patentuar per izolim me vakum.

Mban ushqimet te ngrohta dhe te fresketa 3 here me shume se kapaket e zakonshem.

Vakuumi i fuqishem heq ajrin e oksiduar dhe mban te gjithe llojet e ushqimeve te fresketa tre here me shume.

Puthitja e fuqishme e vakumit  ndalon rrjedhjet dhe  incidentet

Reziston ndaj cdo renie!

kurseni parate me Pressdome!

Pressdome nuk thyhet eshte testuar me 20.000 goditje!

Lahet dhe ne lavastovilje.

Oferte speciale : Porosit 1 dhe merr 3 kapake te famshem PRESSDOME vetem 5490 lek+transporti.

1 review for PRESSDOME

  • Besnik

    PRESSDOME ;)

Add Review

Add Review

Related Products