fbpx

MAXIPANWELL

MAXIPANWELL

6,990.00 LEK 3,990.00 LEK

Prodhuar ne Itali Maxipanwell eshte instrumenti revolucionar qe mbart ne vete sekretin per nje pjekje fantastike per gjithe maxishijet tona.

Perdoret mbi sobe si Maxitigan dhe futet ne furre si Maxitepsi

Perberja : 5 shtresa alumini te nje cilesie superiore veshur me grimca te gurit natyror.

Pastrohet shume lehte :Lereni per 4-5 min ne uje te vaket dhe perdorni nje sfungjer te bute me pak detersiv.

Ne paketim do te keni : 1x Maxipanwell me diameter 40 cm

2x Maxipinca origjinale Made in Italy

Cmimi i rregullt : 4990 leke

Kosto e transportit : 0 leke

Ky produkt nuk gjendet ne treg ,vjen tek Ju vetem nga BCTV.

998 in stock

Categories: ,

Product Description


Prodhuar ne Itali Maxipanwell eshte instrumenti revolucionar qe mbart ne vete sekretin per nje pjekje fantastike per gjithe maxishijet tona.

Perdoret mbi sobe si Maxitigan dhe futet ne furre si Maxitepsi

Maxipanwell ka diameter 40 cm,ben nje pjekje revolucionare dhe ultra antiaderente, fale veshjes me grimca te gurit natyror,Nje instrument professional  per perdorim shtepiak.Gatuan ne tigan nje sasi te madhe ushqimesh ose gatuaji ne furre, dhe me pincat krijuar dhe dizenjuar Made in Italy mund ta sjellesh maxipanwellin menjehere ne tavoline me gatimin e sapo pjekur duke ruajtur ushqimin te ngrohte ne menyre perfekte.Zona speciale e valezuar te lejon te ngrohesh paninet,te besh patatet,perimet e zgares pa perdorur yndyre dhe pa nderhyrjen e ushqimeve te tjera prezent ne supertigan.Maxipanwell eshte e vetmja ene zgare qe vendoset dhe ne sobat inductive,ne pianurat moderne te kuzhines.

Perberja : 5 shtresa alumini te nje cilesie superiore veshur me grimca te gurit natyror.

Pastrohet shume lehte :Lereni per 4-5 min ne uje te vaket dhe perdorni nje sfungjer te bute me pak detersiv.

Ne paketim do te keni : 1x Maxipanwell me diameter 40 cm

2x Maxipinca origjinale Made in Italy

Cmimi i rregullt : 3990 leke

Kosto e transportit : 0 leke

Ky produkt nuk gjendet ne treg ,vjen tek Ju vetem nga BCTV.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products