Harry Blackstone

Harry Blackstone

5,390.00 LEK 3,390.00 LEK

Super klas ne 04 431 4360…

(Vetem per ju qe telefononi nga reklamimi ne FACEBOOK Cmimi eshte : 3990 LEKE transport 0 lek)

Thikat me te mira ne treg : Harry Blackstone -Set qeramike me efektin e zambakut te ujit.

BRAND ORIGJINAL- Do te mbeteni te mahnitur nga saktesia precise,lehtesia ne perdorim dhe rezultati I menjehershem.Te gjitha thikat jane te gdhendura me emrin e brandit.

Ne valixhen elegante me vendet perkatese ndodhet seti juaj ,i cili përfshin:

Një thikë te dhëmbëzuar për prerjen e bukës  dhe embelsirave ne feta te holla, shume shpejt dhe lehtë (teh rreth 20 cm, nga maja tek doreza)

Nje thikë SHEF profesionale  për prerjen e mishit dhe përdorim te përditshem (teh rreth 20 cm nga maja deri te doreza)

Një thikë qe shërben për punë të vogla ,e përsosur me saktësi prerje te mahniteshme  (teh rreth 12cm nga maja ne doreze)

Një qeruese teper e  shpejtë për fruta dhe perime, dhe per feta te holla djathi DHURATE

Doreza ergonomike prej silikoni te siguron nje kapje te shkelqyer per te realizuar prerje profesionale.

Sasi teper e limituar nga BCTV ! (vetem per ju qe telefononi  nga reklamimi ne fb, : 3990 LEKE transport 0 lek)

Eshtë projektuar me një teknologji revolucionare me 2-komponente:

-çeliku dhe  inoxi i japin nje  fortesi  dhe mprehtësi të mahnitshme,

-veshja revolucionare prej qeramike  me efektin lotus realizon prerje me lehtesi precise pa ngjitur asgje ne te!

Set i Harry Blackstone është DHURATE LUX për çdo rast, pasi thikat ndodhen Brenda kutise teper elegante gdhendur me emrin e prodhuesit.

1000 in stock

Category:

Product Description

Super klas ne 04 431 4360…

(Vetem per ju qe telefononi nga reklamimi ne FACEBOOK Cmimi eshte : 3990 LEKE transport 0 lek)

Thikat me te mira ne treg : Harry Blackstone -Set qeramike me efektin e zambakut te ujit.

BRAND ORIGJINAL- Do te mbeteni te mahnitur nga saktesia precise,lehtesia ne perdorim dhe rezultati I menjehershem.Te gjitha thikat jane te gdhendura me emrin e brandit.

Ne valixhen elegante me vendet perkatese ndodhet seti juaj ,i cili përfshin:

Një thikë te dhëmbëzuar për prerjen e bukës  dhe embelsirave ne feta te holla, shume shpejt dhe lehtë (teh rreth 20 cm, nga maja tek doreza)

Nje thikë SHEF profesionale  për prerjen e mishit dhe përdorim te përditshem (teh rreth 20 cm nga maja deri te doreza)

Një thikë qe shërben për punë të vogla ,e përsosur me saktësi prerje te mahniteshme  (teh rreth 12cm nga maja ne doreze)

Një qeruese teper e  shpejtë për fruta dhe perime, dhe per feta te holla djathi DHURATE

Doreza ergonomike prej silikoni te siguron nje kapje te shkelqyer per te realizuar prerje profesionale.

Sasi teper e limituar nga BCTV ! (vetem per ju qe telefononi  nga reklamimi ne fb, : 3990 LEKE transport 0 lek)

Eshtë projektuar me një teknologji revolucionare me 2-komponente:

-çeliku dhe  inoxi i japin nje  fortesi  dhe mprehtësi të mahnitshme,

-veshja revolucionare prej qeramike  me efektin lotus realizon prerje me lehtesi precise pa ngjitur asgje ne te!

Set i Harry Blackstone është DHURATE LUX për çdo rast, pasi thikat ndodhen Brenda kutise teper elegante gdhendur me emrin e prodhuesit.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products