0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Double Pan (3 ne 1)

5,990 LEK

Super oferte: 5990 leke Transport 0 leke

Nxitoni per porosi : 044314360

Porosisni Double Pan,që të keni 3 enë në 1 të vetme.Tigan, zgarë dhe tavë bashkë!Skuq, Pjek,Gatuan si furre.

Double Pan i familjes së famshme mbretërore është RISI ne Gatim!

Me shtrese mermeri jo-ngjitëse …për gatim të përsosur! Qëndrueshmëri e pabesueshme, anti-mikrobik, i sigurt dhe ekologjik!

Porosit DOUBLE PAN , të familjes mbretërore dhe jepini fund spërkatjes falë një silikoni perimetrik, i cili e mbyll atë hermetikisht. DOUBLE PAN ka gjithashtu hapjen e veçantë për të hequr vajin shtesë.

Falë mbylljes magnetike ai puthitet shkëlqyer VETEM me një prekje të thjeshtë të dorezave.

Mos e ktheni ushqimin, ktheni tiganin! Ose mbylleni për sa kohë gatuhet, për të shmangur spërkatjen e ushqimit!

E shihni çfarë pune bën silikoni? E mban të gjithë lagështirën brenda saj, për të pjekur ushqimin pa e tharë fare.