0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

COOPER PRO 360 (1+1)

5,990 LEK 3,990 LEK

Oferta: Cooper pro (1+1)vetem 3990 leke Transport 0 leke 

Kontakt: 044314360

Futetn ne furre, perdoret ne zjarre: 24 dhe 28 cm!

Sa lehte eshte te krijosh keto pjata kaq te shijshme si ompleta, veze, petulla te shijshme, por dhe cdo lloj mishi dhe most e harrojme dhe embelsirat aq te shijeshme per te gjithe familjen.

Nuk keni me nevoje te perdorni vaj, gjalo ose yndyrna me prejardhje kafshesh! Sa mire! Gjithshka qe duhet te beni tani eshet te thyeni vezen keshtuq e do te keni nje super gatim me veze pa asnje vaj!

Qeramika qe mbeshtjell tiganin mundeson sigurine me te larte per ushqimin qe ju po gatuani.

Larja e fantastikut Cooper pro tashme eshte kenaqesi me vete!
Fale shtreses se mrekullueshme qe tigani ka, te gjithe lengjet rreshqasin ne siperfaqe dhe keshtu qe ju mjafton nje fshirje me leter te thate dhe ja…tigani eshte I paster si ne diten e pare!

Shtresa e tij special e qeramikes nuk e prek dhe demton ushqimin…sdo keni me kurre nevoje per perdorimin e e gjalpit, vajit ose yndyrnave te tjera me prejardhje kafshesh!

Dhe pastrini? Thjesht kaloni nje leter te thate ne tigan ose perdorni lavastovilien pa asnje pike problem!
Shtresa special e qeramikes eCooper Pro360 sdo te gervishet kurre si tiganet qe ju jeni mesuar me pare,
Tigani nuk do te plaket kurre…gjithnje do te mbetet I ri!

Category: