0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Blaumann Copper

3,990 LEK

Blaumann Qeramik , tigan bakri – nuk ngjit do te thote gatim I shendetshem dhe I sigurt.

100% PFOA, PTFE and PFOS free

3 SHTRESA :
1- Veshje qeramike qe nuk ngjit
2- Shtrese e paster alumini
3- Veshje me rezistence te larte ndaj temperatures

Celik dhe inoks , fundi induksion
te pershtatshme per te gjitha llojet e sobave , perfshire induksion dhe mbrojtje qe mos te deformohet

DOREZAT E GOZHDUARA – TË SIGURTA PËR PËRDORIM
FUNDI INDUKSION
I SIGURTË PËR PJATALARËSE- I THJESHTË PËR TU PASTRUAR!
I SIGURTË NË FURRE

Materiali : alumin , I trajtuar ne celik dhe inoks

PËRFSHINË :
TIGANI 22*4,5 cm 1,3L
TIGANI 26*4,8 cm 1,7L
NGJYRA : Copper (Baker)

Category: