0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

EXTREME POWER BELT

EXTREME POWER BELT

6,990 LEK

Studimet shkencore tregojne se djersitja konstante dhe ngjeshja progresive cojne ne ndryshime anatomike mahnitese !

Ju prezantojme: Extreme Power Belt

Kombinacioni perfekt qe pervecse te ben te djersish…te shtrengon, te permbledh, te ngjesh!!!!

Extreme Power Belt, me fashat dyfish izometrike:

1-shtyp belin,

2-sheshon barkun,

3-korrigjon posturen e trupit,

4-zvogelon masen trupore,

5-te ben te djersish vetem aty ku eshte e nevojshme…

Extreme Power Belt-Komode dhe praktike per te gjitha rastet!Per meshkuj dhe femra!

E mban veshur nen rroba gjate gjithe dites…

Porosit tani,dhe do te merrni dhurate Thermo Extreme: brezi ozmotik per djersitje ekstreme.

Dopio djersitje, dopio rezultate !!!

Me  Thermo Extreme-in tuaj gratis,Extreme Power Belt-vetem 6990 lek.

100 in stock

Category:

Product Description


Studimet shkencore tregojne se djersitja konstante dhe ngjeshja progresive cojne ne ndryshime anatomike mahnitese !

Ju prezantojme: Extreme Power Belt

Kombinacioni perfekt qe pervecse te ben te djersish…te shtrengon, te permbledh, te ngjesh!!!!

Extreme Power Belt, me fashat dyfish izometrike:

1-shtyp belin,

2-sheshon barkun,

3-korrigjon posturen e trupit,

4-zvogelon masen trupore,

5-te ben te djersish vetem aty ku eshte e nevojshme…

Extreme Power Belt-Komode dhe praktike per te gjitha rastet!Per meshkuj dhe femra!

E mban veshur nen rroba gjate gjithe dites…

Porosit tani,dhe do te merrni dhurate Thermo Extreme: brezi ozmotik per djersitje ekstreme.

Dopio djersitje, dopio rezultate !!!

Me  Thermo Extreme-in tuaj gratis,Extreme Power Belt-vetem 6990 lek.

Related Products