0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

XTREME POWER BELT

3,990 LEK 2,990 LEK

Oferta: 1 Xtreme 2990 leke+Pellicola Dhurate :2 Xtreme 4990 leke+Pellicola Dhurate

Transport 0 lek Kontakt: 044314360

Extreme Power Belt, me fashat dyfish izometrike: 1-shtyp belin, 2-sheshon barkun, 3-korrigjon posturen e trupit, 4-zvogelon masen trupore, 5-te ben te djersish vetem aty ku eshte e nevojshme…

Extreme Power Belt-Komode dhe praktike per te gjitha rastet!Per meshkuj dhe femra!

E mban veshur nen rroba gjate gjithe dites… Porosit tani,dhe do te merrni dhurate Thermo Extreme: brezi ozmotik per djersitje ekstreme. Dopio djersitje, dopio rezultate !!!

Dhurate Pellicola Thermo 50 m, qe trefishon djersitje!