fbpx

Shop

TOTAL CRUNCH

13,990.00 LEK

Product Description

Mjaft me shume vegla rraskapitëse dhe pa rezultat !!!
Ne ju sjellim revolucionarin TOTAL CRUNCH-te gjitha levizjet ne nje vegel te vetme.

Sukses i jashtezakonshem nderkombetar, te gjitha veglat,tashme ne nje te vetme…
Qellimi : nje palester e tere permledhur ne nje vegel te vetme.Ju do te punoni pulpat , kofshet,fundshpinen,krahet,kraherorin e mbi te gjitha barkun tuaj.

Paloset lehtesisht,dhe ze shume pak vend.Peshon vetem 12 kg,rrit masen muskulore ne trupin tuaj dhe pershpejton metabolizmin.

Cmimi : 17990 Lekë

Transporti: 0 Lekë

Related Products