0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

TONE TEE 2+1

4,990 LEK 2,990 LEK

? OFERTE FESTIVE ?
3 Kanotjere TONE TEE
korse me 3 fasha kompresive ne bel,gjoks dhe shpatulla.
Per nje trup te bukur ne çast!
Teknologji ajrosese, mban te ngrohtin 3 here me shume dhe nuk deformohet ne larje. 
Oferte vetem per ditet festive – 2990 leke

Category: