0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

T-GRIP MAX

3,990 LEK

T-Grip Max është projektuar për të tonifikuar  muskujt në te gjitha drejtimet e mundshme.

T-Grip Max montohet ne cdo lloj dere në më pak se një minutë.

Mund ta lidhesh T- Grip Max ne cdo lloj objekti të qëndrueshem,keshtu mund ta perdorni kudo ,ne shtepi,ne zyre madje dhe me pushime….

Kjo vegel ushtron një rezistencë progresive, e cila rritet gradualisht ndersa stervitesh…                                      T-Grip Max te jep këtë mundësi fale rripave te ndryshem elastike dhe niveleve te ndryshme te rezistences! Te lejon të ndryshoni peshen duke ndryshuar dhe pozicionin e duarve, në kete mënyrë rrit gradualisht nivelet duke filluar nga i pari … ”

Jane me dhjetra menyra per tu stervitur me T Grip MAX , eshte thjesht nje pajisje fantastike qe te mbush me energji,i ben muskujt gjithmone e me te dukshem, dhe mendoj kjo eshte diferenca me veglat e tjera….

-DOREZA T-GRIP MAX -RRIPAT ELASTIKE MULTI-RESISTENCE -ANKORUESI PER DEREN -LAKU I KEMBEVE -DVD INSTRUKTIVE PER NJE STERVITJE HAP PAS HAPI -GUIDA NE MANUAL -CANTA ORIGJINALE

Category: