0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

SAVARMATIC GRILL

8,990 LEK 6,990 LEK

🎉Gezuar Vitin e Ri me Zgaren profesionale SAVORMATIC 🎉
USHQIM ME SHIJE DHE PLOT SHENDET !
Gatuaj pa yndyre ne
Zgaren profesionale SAVORMATIC
Me rregullator temperature dhe kontenier per zbrazjen e ybdyrnave te teperta! 
 CMIM SPECIAL PER FESTA 5990 leke 🎉
🎁 DHURATA 🎁

Category: