fbpx

Shop

MONSTER VAC

9,490 LEK 7,490 LEK

Fshesa me korent me e vogla dhe me e fuqishme prodhuar deri me sot. Made in ITALY, vjen per ju vetem per 7490 leke.

Shume praktike, komode ne perdorim dhe peshon lehte. Komandohet me butonin ON/OFF ne dore , me dopio rezerve papastertish, me aksesore qe lahen, peshon vetem 1,2 kg. Kabell rreth 3 m per te dhene liri ne pastrimin e shtepise.

E jashtezakonshme ne thithjen e pluhurave, e perdorin te gjitha grupmoshat. Pastron kendet dhe vendet me te fshehura.Montohet lehtesisht ! Ekskluzivisht nga BCTV

Categories: ,
1
×
Deshironi te perfitoi MonsterVac dhe 4 aksesoret origjinale per vetem 7490 leke?