fbpx

Shop

HYDROCLEAN 5

7,990.00 LEK

Categories: ,

Product Description

Cmimi Ofertes : 59 euro

HYDROCLEAN 5 –eshte e reja me e fundit ne radhet e pajisjeve me avull!
5 pajisje pastrimi ne 1 te vetme!
Hydroclean 5 pastron dhe higjenizon te gjithe shtepine,duke eleminuar deri ne 99.9%bakteriet dhe mikrobet!
Pa permbajtje kimikatesh,vetem UJE…mbusheni me uje cezme dhe per 30 seconda eshte gati avulli me fuqi te jashtezakonshme higjenizuese!

PESHA SHUMË E LEHTË NE DORE, STILI ELEGANT DHE PËRDORIMI PRAKTIK BËJNE TË MUNDUR QË HYDROCLEAN 5 TË FUTET KUDO: …POSHTË ,…. RROTULL,…. ANASH.
Hydroclean 5 ka ne paketim :
-PASTRUES ME AVULL PËR TAPETIN DHE PËR DYSHEMENË..
-NJË AVULLORE DORE PËR SIPËRFAQET E KUZHINËS DHE BANJËS ,
-PËR PAPASTËRTITË E VËSHTIRA JASHTË SHTËPISË,
-PASTRUES XHAMI DHE DRITARESH,
-AVULLORE PËR PËLHURA, TË GJITHA NJË NJË MAKINERI TË LEHTË DHE TË THJESHTË PËR TU PËRDORUR. ..PA KIMIKATE.
Te gjithe kellefet microfiber jane shumeperdorimesh.

POROSIT TANI,DHE PERFITONI HYDROCLEAN 5 ME TE GJITHE AKSESORET!
NJE BLERJE E ZGJUAR QE ZHDUK PAPASTËRTITË !

Related Products