Shop

EXTREME POWER BELT (1+1)

Product Description

Cmimi i Ofertes (1+1) : 49 euro 

Studimet shkencore tregojne se djersitja konstante dhe ngjeshja progresive cojne ne ndryshime anatomike mahnitese !

Ju prezantojme: Extreme Power Belt

Kombinacioni perfekt qe pervecse te ben te djersish…te shtrengon, te permbledh, te ngjesh!!!!

Extreme Power Belt, me fashat dyfish izometrike:

1-shtyp belin,

2-sheshon barkun,

3-korrigjon posturen e trupit,

4-zvogelon masen trupore,

5-te ben te djersish vetem aty ku eshte e nevojshme…

Extreme Power Belt-Komode dhe praktike per te gjitha rastet!Per meshkuj dhe femra!

E mban veshur nen rroba gjate gjithe dites…

Porosit tani,dhe do te merrni dhurate Thermo Extreme: brezi ozmotik per djersitje ekstreme.

Dopio djersitje, dopio rezultate !!!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products