fbpx

Shop

ALISA

39,990.00 LEK

…per here te pare nje mjet transporti Ekologjik dhe shume Ekonomik !
Pa karburant
Pa vajra
Pa tym

Super bicikleta ALISA !

E beni tuajen fare lehtesisht : kredi me 0% interes! 12 këste ne 12 muaj!
Produkt origjinal vetem nga BCTV

In stock

Categories: ,

Product Description

…per here te pare nje mjet transporti Ekologjik dhe shume Ekonomik !
Pa karburant
Pa vajra
Pa tym

Super bicikleta ALISA !

E beni tuajen fare lehtesisht : kredi me 0% interes! 12 këste ne 12 muaj!
Produkt origjinal vetem nga BCTV.

Related Products