PERSONAL PEDI

PERSONAL PEDI

4,990.00 LEK

Per here te pare nje system revolucionar I kujdesit ndaj kembeve, I papershkrueshem nga uji,Personal Pedi !

Ju mund ta perdorni dhe ne dush !

Lëmo ! Zbut !…dhe masazho kembet e tua ,per nje paraqitje dhe ndjesi te mrekullueshme!

Personal Pedi , heq kallot e kembeve dhe te duarve shume shpejt me rrulin mikromineral qe kryen 2500 rrotullime ne minute.

Rruli zbutes le nje lekure te lemuar per nje pamje dhe ndjesi perfekte.

Perfito oferten promovuese !

1000 in stock

Category:

Product Description

Per here te pare nje system revolucionar I kujdesit ndaj kembeve, I papershkrueshem nga uji,Personal Pedi !

Ju mund ta perdorni dhe ne dush !

Lëmo ! Zbut !…dhe masazho kembet e tua ,per nje paraqitje dhe ndjesi te mrekullueshme!

Personal Pedi , heq kallot e kembeve dhe te duarve shume shpejt me rrulin mikromineral qe kryen 2500 rrotullime ne minute.

Rruli zbutes le nje lekure te lemuar per nje pamje dhe ndjesi perfekte.

Perfito oferten promovuese !

Ne paketim do te keni :

-Aparatin Personal Pedi

-Rrulin mineral qe heq kallot

-Rrulin zbutes dhe lemues

-Furca per pastrim

Garanton lekure te lemuar dhe pa kallo,e vetmja qe perdoret dhe ne dush!

Cmimi : 4990 leke+kosto e transportit

BCTV : …Bli nga ku je Ti!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products