LIVARIZ

LIVARIZ

6,990.00 LEK

Ne Shqiperi suksesi me i madh nderkombetar i luftes kunder venave me varice.

BCTV shpk ne Shqiperi sjell LIVARIZ,nje produkte i ri kozmetik projektuar dhe zhvilluar nga kompania franceze farmaceutike “Eternelle Pharma”.

Livariz zvogelon shenjat e dukshme te venave me varice dhe kapilareve venoze duke parandaluar dhe rishfaqjen e tyre.

Paketimi LIVARIZ permban nje Spray dhe nje Krem.Spray eshte bazuar ne teknologjine Cryogenic:ne saje te “efektit akull” lehteson dhimbjet,duke dhene freski te menjehershme dhe kembet ndjehen me te lehta.

Veprimi i Spray-t finalizohet dhe Kremi riaktivizues qe vepron ne thellesi duke penetruar ne muret e arterieve.Livariz-suksesi boteror per te eliminuar dhe parandaluar shfaqjen e venave me varice dhe kapilareve venoze.

Cmimi : nje pako 6990 Leke+Transporti

Pas 6 javesh trajtim me Livariz,kembet tuaja do duken me te shendetshme.

996 in stock

Category:

Product Description

Ne Shqiperi suksesi me i madh nderkombetar i luftes kunder venave me varice.

BCTV shpk ne Shqiperi sjell LIVARIZ,nje produkte i ri kozmetik projektuar dhe zhvilluar nga kompania franceze farmaceutike “Eternelle Pharma”.

Livariz zvogelon shenjat e dukshme te venave me varice dhe kapilareve venoze duke parandaluar dhe rishfaqjen e tyre.

Paketimi LIVARIZ permban nje Spray dhe nje Krem.Spray eshte bazuar ne teknologjineCryogenic:ne saje te “efektit akull” lehteson dhimbjet,duke dhene freski te menjehershme dhe kembet ndjehen me te lehta.

Veprimi i Spray-t finalizohet dhe kremi riaktivizues qe vepron ne thellesi duke penetruar ne muret e arterieve.Livariz-suksesi boteror per te eliminuar dhe parandaluar shfaqjen e venave me varice dhe kapilareve venoze.

Pas 6 javesh trajtim me Livariz,kembet tuaja do duken me te shendetshme.

Livariz eshte nje trajtim kozmetik qe ndihmon per te reduktuar dhe per te parandaluar shfaqjen e venave me varice,
kapilareve dhe i jep ndihme te menjehershme kebeve te fryera duke permisuar qarkullimin e gjakut.


– Livariz redukton ndjeshem venat me varice dhe kapilaret venoze.

– Me perberesit natyreore perkujdeset ne maksimum per kembet tuaja

– Spray Cryogenic me efektin “Akull” zvogelon enjtjen dhe lehteson ndjesine e kembeve te lodhura.

– Le Livariz do te keni gjithmone kembe te shendetshme.

Cmimi : nje pako 6990 Leke+Transporti

Paketimi permban:
Spray Livariz 100 ml + Kremi Livariz 100 ml

Prodhuar ne Spanje.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products