fbpx

Shop

Black Mask(1+1)

3,990.00 LEK

Maska e zeze (1+1) vetem 3990 leke

Permban qymyr aktiv, qe detoksifikon lekuren dhe e kene ate te bardhe dhe te bute si kurre me pare

Eleminon Pikat e zeza

Pastron Poret, duke i mbyllur ato ne maksimum.

HIdraton, Detoksifion, Pastron lekuren

Permbajtje totalisht bimore, pa toksina dhe permbajtje e larte frutash

Aplikohet ne lekure, mbahet per 30 minuta dhe hiqet lehtesisht, totalisht pa dhimbje

Tranport 0 leke

1+1 vetem 3990 leke