Shop

Shikoni Kartelen → "GELLED SET" u shtua me sukses ne karten tuaj.

Acuband (1+1)

4,490 LEK 2,990 LEK

1 cope 2990 leke
 2 cope 4990 leke 

Kontakt: 044314360

I THEMI STOP DHIMBJES SE KOKES

2 minuta me Accuband dhe largoni dhimbjen e kokes & migrenen
86.6 % e perdoruesve deshmojne clirimin nga dhimbjet ne 2 minuta
Bazuar ne Pressoterapi ne 2 nervat ne pjesen Occipitale te kokes Pergjegjese per dhimbjet
Cliron muskujt e qafes
Relaksuese & Antistress
Transport falas Kudo ne Shqiperi

In stock

Categories: ,