0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Wonder Nailer

2,900 LEK

Fiksoni gjithshka qe ju nevojitet me Wonder Nailer, Kapesen ideale per punime ne Dru, rregullime ne shtepi apo Pune Artizanale

Tani ju mund te rregulloni vete perden tuaj, kornizat apo te siguroni kabujt ne shtepi.

Wonder Nail vjen ne paketim me 3 lloje te ndryshme kapesesh ne 3 forma te ndryshme te tipit D, U dhe T

Wonder Nail shte ideale per rregullime shtepine tuaj, zdrukthari, punime me dritat, kapje letrash, vendosje dhe fiksim Gozhdash , fiksim dhe kapje kabujsh.

 

Nuk ju duhet te ushtroni shume foce gjate punes, eshte kaq e thjeshte per tu komanduar.

Tejet precise, e sakte dhe jetegjate

Ndertuar ne celik duke siguruar jetegjatesi

Ne paketim do te gjeni:

kapesen madhore

200 cope kapese tipi T
200 cope kapese tipi U
200 cope kapese tipi D

Specifikime

Madhesia e Pajisjes : 160 x 136 mm / 6.3 x 5.4 inch
Madhesia e kapeseve 2 x 10 mm / 0.1 x 0.4 inch

Paketimi I Plote Wonder Nail ne oferte vetem per 2900 leke

× Keni pyetje ? Na shkruani !