Shop

Syze Hd (1+1)

3,990 LEK

Oferta: Syze te zeza+Syze leopard vetem 3990 leke, Transport 0 leke 

Kontakt: 044314360

Syze dielli te polarizuara me mbrojtje te larte dhe pamje High Definition

Prodhuar me teknologji Diamond VISION

Syze HD te polarizuara shiten ne cift 1pale per meshkuj+1 pale per femra !

Seti Diamond VISION permban :
2xSYZE DIELLI HD
2XKulete te mbyllur mbrojtese
2xcope mikrofiber

-NUK GERVISHTEN

-SHUME PRAKTIKE ,TE LEHTA NE SY DHE KOMODE

-MBROJTJE MAXIMALE ndaj rrezeve te diellit UV400

Categories: ,