Shop

SLIM SKIRT

3,990.00 LEK

BCTV  ju sjell minifundet origjinale Slim Skirt pikerisht ne kohen dhe ne stinen e duhur .
Ultra-te rehatëshme, Slim Skirt me pamje xhinsi i japin jete formave tuaja trupore.
Sekreti qendron ne butesine e copes krijuar me nje teknologji fine qe ju jep linja te harkuara ne menyre te pa rezistueshme…Efekti elastic ngjeshes siguron nje pershtatje me trupin tuaj sikur te jene prodhuar enkas per ju !
Bli ngjyren jeans blu dhe merr dhurate Slim Skirt leopard !
Ne paketim : 1+1 Slim Skirt (blu dhe leopard)
Oferta e veres : 3990 leke
transporti :0 leke
Category:

Product Description

BCTV  ju sjell minifundet origjinale Slim Skirt pikerisht ne kohen dhe ne stinen e duhur .
Ultra-te rehatëshme, Slim Skirt me pamje xhinsi i japin jete formave tuaja trupore.
Sekreti qendron ne butesine e copes krijuar me nje teknologji fine qe ju jep linja te harkuara ne menyre te pa rezistueshme…Efekti elastic ngjeshes siguron nje pershtatje me trupin tuaj sikur te jene prodhuar enkas per ju !
Bli ngjyren jeans blu dhe merr dhurate Slim Skirt leopard !
Ne paketim : 1+1 Slim Skirt (blu dhe leopard)
Oferta e veres : 3990 leke
transporti :0 leke

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products