Salon Skin

Salon Skin

4,990.00 LEK

Salon Skin Spa eshte seti me 26 aksesore ,per perdorim shtepiak, qe ben trajtimin profesional te lekures suaj.

Ju do te hiqni vete te gjitha qelizat e vdekura nga cdo pjese e trupit duke e lene ate te bute si lekura e nje femije.
Sekreti qendron ne ekskluzivitetin RSR, nje piaster qe ben 100 rrotullime ne minute,per te hequr lehtesisht kallot dhe qelizat e vdekura.
Me teknologjine unike mikrokristal eshte e sigurte dhe delikate per te gjitha llojet e lekures!
Brenda paketimit do te keni :
Aparatin Salon Skin SPA me kuzhinetat per pastrimin e thembrave
GRATIS depilatori dhe kushineta lemuese per shkelqimin e lekures me 5 shtresa rezerve,12 shtresa per depilim,te buta e delikate, aksesoret super te bute per trupin, furcen per perkujdesjen e lekures se fytyres si dhe depilatoret per bikini.
Dhurate do te keni masazhatoret fantastike per tu tonifikuar dhe per te luftuar celulitin.
Seti Salon Skin SPA kushton 4990 leke+ kosto e transportit

1000 in stock

Category:

Product DescriptionSalon Skin Spa
eshte seti me 26 aksesore ,per perdorim shtepiak, qe ben trajtimin profesional te lekures suaj.

Ju do te hiqni vete te gjitha qelizat e vdekura nga cdo pjese e trupit duke e lene ate te bute si lekura e nje femije.
Sekreti qendron ne ekskluzivitetin RSR, nje piaster qe ben 100 rrotullime ne minute,per te hequr lehtesisht kallot dhe qelizat e vdekura.
Me teknologjine unike mikrokristal eshte e sigurte dhe delikate per te gjitha llojet e lekures!
Brenda paketimit do te keni :
Aparatin Salon Skin SPA me kuzhinetat per pastrimin e thembrave
GRATIS depilatori dhe kushineta lemuese per shkelqimin e lekures me 5 shtresa rezerve,12 shtresa per depilim,te buta e delikate, aksesoret super te bute per trupin, furcen per perkujdesjen e lekures se fytyres si dhe depilatoret per bikini.
Dhurate do te keni masazhatoret fantastike per tu tonifikuar dhe per te luftuar celulitin.
Seti Salon Skin SPA kushton 4990 leke+ kosto e transportit

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products