SAFE CANE

SAFE CANE

4,990.00 LEK

BASTUNIN MBROJTES miku juaj me i mire !

Per here te pare do te mbeshteteni ne nje bastun i cili qendron vete ne kembe.
Ka 4 pika kontakti me token.Koka rrotullohet 360 grade, duke imituar kyçin e kembes.

Doreza ka forme ergonomike me prekje te bute.
Ka te incorporuar nje drite LED qe leviz poshte dhe lart.

Bastuni mbrojtes ka 5 nivele gjatesie dhe paloset lehtesisht deri 33 cm ,keshtu ju mund ta vendosni ne canten e udhetimit sa here qe dilni nga shtepia.

Cmimi i rregullt : 4990 leke+kosto e transportit

Out of stock

Category:

Product Description


BASTUNIN MBROJTES miku juaj me i mire !

Per here te pare do te mbeshteteni ne nje bastun i cili qendron vete ne kembe.
Ka 4 pika kontakti me token.Koka rrotullohet 360 grade, duke imituar kyçin e kembes.

Doreza ka forme ergonomike me prekje te bute.
Ka te incorporuar nje drite LED qe leviz poshte dhe lart.

Bastuni mbrojtes ka 5 nivele gjatesie dhe paloset lehtesisht deri 33 cm ,keshtu ju mund ta vendosni ne canten e udhetimit sa here qe dilni nga shtepia.

-nuk ka gjendje,vjen se shpejti !!!

Cmimi i rregullt : 4990 leke+kosto e transportit

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products