0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

One Power Readers

2,990 LEK

Jeni lodhur nga blerja e syzeve te ndryshme per te lexuar nag afer?
Ju prezantojme One Power Readers te cialt korrektojne ne cast shikimin tuaj dhe pershatten automatikisht duke filluar nga numri 0.5 deri ne 2.5

Syze ideale per shikim nga afer
Syzet me Multi Fuqi– Pershtaten automatikisht sipas nevojes suaj nga 0.5 deri ne 2.5
Lexoni nga afer nje liber, gazeten me shkronja te vogla, ekranin e Kompjuterit, apo pse jo dhe mund te qendisni me gjilperen teper delikate
Nuk nevojitet te perdorni syze te ndryshme, One Power- Syze per te gjithe familjen
Korrekton shikimin per te gjithe
Zgjidhni mes skeletit te plote ose gjysem
Syze Unisex, me 11 versione te stiluara ndryshe
Me One Power Readers, e keni kaq te thjeshte : mjafton ti vendosni dhe shikimi rregullohet ne cast, per cdo perdorues ne cdo numer qe ka shikimin
Keto size korrektojne shikimin tuaj per nga aferper tiu dhuruar fuqine ne shikim, kudo dhe kurdo
Mund ti vendosni kudo qe ndodheni dhe ato fokusohen ne cast duke u pershtatur me shikimin tuaj duke ju qetesuar shikimin dhe ju lehtesuar ate.
Pershtaten per shikim nga + 0.5 deri ne + 2.5 dhe per cdo numer te ndermjetem
Tani ju do te keni nje shikim précis ne cast nga afer
Mund te perdoren edhe nese keni vendosur lente
Sekreti eshte Shkenca e optikes me fokus fleksibel
Kjo teknologji mundeson qe secila lente ne syze te mundesoj korrektime per numra te ndryshem nga 0.5 deri ne 2.5
Sapo Syri juaj shikon pertej lentes, lentja gjen automatikisht piken e duhur ku korrektimi pershtatet me syrin tuaj,ndaj dhe ju mund te fokusoheni dhe te lexoni lirshem
Plus qe jane teper rezistente fale skeletit qe hapet 180 grade

Material: Plastik dhe Metal (skeleti)
Mosha e keshillueshme: duke nisur nga 18 vjec
Permbajtja te krahet: Suste qe pershtatet sipas formes se kokes
Dimensioni: 3.8 cm X 14 cm X 15 cm inches
Forma: Harkuar
Aftesi mbrojtese: Rezistente ndaj perplasjeve
Ngjyra e Skeletit: Disa versione
Disenjo e Xhamit : E plote
Materiali I Lenteve te xhamit : Polikarbonate
Pershtatja me fytyren:Nje mase qe pershtatet me te gjitha, Universale
Ngjyra e lentes: Transparente

Pyetje te mundshme!
1.Ne varesi te cfare jam duke bere, mua me duhet te perdore size te ndryshme. Si mund te me ndihmoje One Power Readers
One Power Readers nuk kane xhama me numer fiks, ndaj ju duhen vetem nje pale size per cdo numer qe mund te keni te lentes. One Power Readers korrekton shikimin tuaj nga prane pavarsisht numrit te lentes qe keni. I vendosni kurdo dhe kudo qe ndodheni dhe do te rifitoni fuqine e te parit, ne cast
2. Si mundet qe nje pale One Power Readers, te me dhurojne fuqi shikimi te ndryshme
cdo pale One Power Readers kane nje game shikimi nga nr 0.5 deri ne 2.5 ne secilen lente innovative. Nese jeni duke lexuar nje liber, duke kerkuar online, apo duke qepur me gjilpere, One Power Readers korrekton ne cast shikimin tuaj nga afer dukeperdorur fuqi precise fokusimi qe juve ju nevojitet
3. Si pastrohen One Power Readers ?
Ne cdo paketim te One Power Readers ju do te gjeni si dhurate kelelfin microfiber qe perdoret edhe si fshires per xhamat
4.A ka stile te ndryshme per One Power Readers
Po! Zgjidhni ju cilen deshironi, ngjyren tuaj te preferuar ne disenjo te ndryshme

6. A dispononi forma te ndryshme?
Po disponojme, forma te ndryshme sipas deshires suaj

8. Po nese kam koke te vogel apo te madhe, a pershtaten?
One Power reader kane susta qe happen lehtesisht per tu pershtatur sipas forms se kokes suaj ndaj perdoren ne mosha te ndryshme si per femra dhe per meshkuj, ndaj do te mbeteni shume te kenaqur dhe nuk nevojitet ti provoni

48 in stock