Mini makina qepëse

Mini makina qepëse

4,990.00 LEK

Mini makina qepëse !

-Gati per te filluar qepjen !

-Peshon pak,teper praktike,ze shume pak hapesire !

-Ka ingranazhe metalike qe nuk ndryshken!

-E garantuar per te siguruar kualitet dhe performance te mire per nje kohe te gjate!

Brenda paketimit do te keni :

1-Pedalin e kembes

2-Perdoret me bateri te cilat nuk jane te perfshira (4 BATERI  “AA”)

3-Adaptorin e korentit

4- Bobinat rezerve (4),ndihmesin e futjes se perit ne gjilpere!

Vlera e produktit : 4990 lek+kosto e tranasportit

100 in stock

Category:

Product Description


Mini makina qepëse !

-Gati per te filluar qepjen !

-Peshon pak,teper praktike,ze shume pak hapesire !

-Ka ingranazhe metalike qe nuk ndryshken!

-E garantuar per te siguruar kualitet dhe performance te mire per nje kohe te gjate!

Brenda paketimit do te keni :

1-Pedalin e kembes

2-Perdoret me bateri te cilat nuk jane te perfshira (4 BATERI  “AA”)

3-Adaptorin e korentit

4- Bobinat rezerve (4),ndihmesin e futjes se perit ne gjilpere!

Vlera e produktit : 4990 lek+kosto e tranasportit

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products