MAGIC COLLANT

MAGIC COLLANT

3,990.00 LEK

Sa here keni veshur getat dhe menjehere ato jane grisur?

Sa here ju ka ndodhur te ndiheni ne siklet duke u perpjekur te fshehesh getat e grisura!!!
Me ne fund vjen Magic Collant, geta elegante qe nuk griset-nje revolucion i vertete ne fushen e getave!
Dizajn unik, perberje cilesore dhe teknologji prodhimi, keto jane sekretet e Magic Collant.

Magic Collant eshte e perbere nga fije speciale te nderthurura midis tyre me nje inxhenieri tekstile me e avancuara deri sot me 5 fije te nderthura krijon nje rezistence te fuqishme ndaj grisjes .

MADE IN ITALY ,Magic collant jane perfekte per te gjitha moshat, masat dhe situatat, nga nje feste ekskluzive deri ne jeten e perditshme. Jane te lehta per tu lare dhe qendrojne te reja per nje kohe te gjate.Rezistojne 3 here me gjate se getat e zakonshme.

Oferta jone : porosit 1 dhe ju vijne 3 pale Magic Collant: te zeza, kafe dhe bezhe.

Cmimi oferte : 3990 leke+transporti

999 in stock

Category:

Product Description

Sa here keni veshur getat dhe menjehere ato jane grisur?

Sa here ju ka ndodhur te ndiheni ne siklet duke u perpjekur te fshehesh getat e grisura!!!
Me ne fund vjen Magic Collant, geta elegante qe nuk griset-nje revolucion i vertete ne fushen e getave!
Dizajn unik, perberje cilesore dhe teknologji prodhimi, keto jane sekretet e Magic Collant.

Magic Collant eshte e perbere nga fije speciale te nderthurura midis tyre me nje inxhenieri tekstile me e avancuara deri sot me 5 fije te nderthura krijon nje rezistence te fuqishme ndaj grisjes .

MADE IN ITALY ,Magic collant jane perfekte per te gjitha moshat, masat dhe situatat, nga nje feste ekskluzive deri ne jeten e perditshme. Jane te lehta per tu lare dhe qendrojne te reja per nje kohe te gjate.Rezistojne 3 here me gjate se getat e zakonshme.

Oferta jone : porosit 1 dhe ju vijne 3 pale Magic Collant: te zeza, kafe dhe bezhe.

Cmimi oferte : 3990 leke+transporti

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products