2 INSTA LIFE

2 INSTA LIFE

3,990.00 LEK

Nëse je njëri prej miliona njerëzve të grupmoshave të ndryshme që vuajnë nga dhimbja e fundshpinës, tani ka ardhur koha të buzëqeshni sepse kemi gjetur zgjidhjen e duhur.

Zgjidhje e thjeshtë, e shpejtë, e lehtë, dhe efektive.

InstaLife është një sistem akupresioni i pagabueshëm, që ndihmon menjëherë për të zhdukur shqetësimet e fundshpinës!

Arrin deri në nervin shiatik, zbret  në vithe dhe në gjymtyrë.

Vendoseni InstaLife poshtë gjurit dhe shtrëngoni lidhëset. Mbushja prej 3 cm ushtron akutrysni të përqëndruar në muskulin e pulpës,gje qe  neutralizon menjëherë dhimbjen.

InstaLife nuk gjendet në dyqan.Ky spot televiziv është mundësia juaj e vetme për të ta blerë atë. Për të bërë tuajin InstaLife, telefononi numrin në 04 431 4360 ose na dergoni te dhenat tuaja ne [email protected]

Oferte : Bli 1 +1 falas : 8490 lek+kosto e trasnportit

996 in stock

Category:

Product Description


Nëse je njëri prej miliona njerëzve të grupmoshave të ndryshme që vuajnë nga dhimbja e fundshpinës, tani ka ardhur koha të buzëqeshni sepse kemi gjetur zgjidhjen e duhur.

Zgjidhje e thjeshtë, e shpejtë, e lehtë, dhe efektive.

InstaLife është një sistem akupresioni i pagabueshëm, që ndihmon menjëherë për të zhdukur shqetësimet e fundshpinës!

Arrin deri në nervin shiatik, zbret  në vithe dhe në gjymtyrë.

Vendoseni InstaLife poshtë gjurit dhe shtrëngoni lidhëset. Mbushja prej 3 cm ushtron akutrysni të përqëndruar në muskulin e pulpës,gje qe  neutralizon menjëherë dhimbjen.

InstaLife nuk gjendet në dyqan.Ky spot televiziv është mundësia juaj e vetme për të ta blerë atë. Për të bërë tuajin InstaLife, telefononi numrin në 04 431 4360 ose na dergoni te dhenat tuaja ne [email protected]

Oferte : Bli 1 +1 falas : 8490 lek+kosto e trasnportit

Por, si arrin një mbështjellëse  e lokalizuar poshtë gjurit të eliminojë dhimbjen e fundshpinës? Dhimbja e fundshpinës transmetohet nëpërmjert nervit shiatik i cili është nervi më i gjatë në trupin e njeriut , fillon në fundshpinë, dhe shtrihet deri në fundin e gjymtyrëve të poshtme.

Mbushja në InstaLife ushtron butësisht akutrysni në epiqendrën e muskulit të pulpës në mënyrë që dhimbja të neutralizohet para se ajo të transmetohet lart e poshtë nëpër trup.

Nervat që shtrihen nga fundshpina deri në pjesën e pasme të gjurit janë si rrugë dykalimshe. Sinjalet e nervave zbresin poshtë dhe ngjiten lart. Dhe ajo që e bën InstaLife efektive, është se e trajton problemin poshtë, dhe lehtëson dhimbjen lart.

Fillimisht e mban InstaLive të veshur nga 2 orë në ditë, sipas udhëzimeve. Pastaj e mban deri në 8 orë në ditë madje ndonjëherë e mbaj edhe në gjumë. Fle gjume i qete dhe ne mengjes zgjohesh shume i lehtesuar.

Produkt me sasi teper te limituar.Prenoto menjehere!

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products