HANDY BULB

HANDY BULB

3,990.00 LEK

E Fuqishme,pa kabell,e kudo gjendur,drite e sigurte per nje shtepi te sigurt!
Peshon pak dhe munde ta perdoresh si llampe fikse apo si llampe muri.

Hiqni ngjitesin mbrojtes,montoni pjaten e pasme dhe fiksojeni ne te Handy Bulb si nje celular…

Me 3 bateri AAA 1.5v

Nje Handy Bulb ka brenda 3 llampa led.

Prodhuar per Komunitetin Europian.

Fale siperfaqes se sigurte,e preke dhe e rregullon shpejte dhe lehte !

Mjafte praktike,te jep drite ekzaktesishte aty ku ju keni nevoje!

Llapa Handy nuk eshte e nxehte.Eshte idelae per femijet,shume e sigurte u dhuron atyre nje gjume te qete…

Handy Bulb eshte e domosdoshme ne vendet ku nuk keni energji elektrike…

1000 in stock

Category:

Product Description


HANDY BULB

E Fuqishme,pa kabell,e kudo gjendur,drite e sigurte per nje shtepi te sigurt!
Peshon pak dhe munde ta perdoresh si llampe fikse apo si llampe muri.

Hiqni ngjitesin mbrojtes,montoni pjaten e pasme dhe fiksojeni ne te Handy Bulb si nje celular…

Me 3 bateri AAA 1.5v

Nje Handy Bulb ka brenda 3 llampa led.

Prodhuar per Komunitetin Europian.

Fale siperfaqes se sigurte,e preke dhe e rregullon shpejte dhe lehte !

Mjafte praktike,te jep drite ekzaktesishte aty ku ju keni nevoje!

Llapa Handy nuk eshte e nxehte.Eshte idelae per femijet,shume e sigurte u dhuron atyre nje gjume te qete…

Handy Bulb eshte e domosdoshme ne vendet ku nuk keni energji elektrike…
Cmimi OFERTE :

Porosit 1 handy Bulb dhe ju vijne ne paketim 4 llampa per 3990 Leke+Transporti
Porosit 4 Handy Bulb dhe ju perfitoni 8 llampa te mrekullushme vetem per 5490 Leke+Transporti

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products