0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Shop

Magic Stitch

3,490 LEK

Tani me, te gjithe mund te qepin si profesioniste te vertete me makinen qepese ne miniature, portative, qe pershtatet per mrekulli me doren tuaj
Ju prezantojme Magic Stitch!
Eshte kaq e thjeshte dhe e kaq shpejte
Thjesht kalo fijen ne gjilpere me pajisjen ndihmuese qe vjen e perfshire, dhe jeni gati per te qepur
Tani me, ju mund te qepni, kapni ose rregulloni ne cast cdo gje, duke nisur nga materialet e buta e duke vijuar ne xhinsin e forte te fabrikes
Magic Stitch funksionon me bateri ndaj e perdorni kudo dhe kurdo.
Gjilpera e qendrueshme ju siguron nje pune te shpejte e te paster .
Dizenjoni perdet tuaja aty ku I keni pasi qep dhe vertikalisht,stiloni xhinset tuaja ,palat e shqepura apo copa me te holla!
MAGIC STITCH perdor mikroteknologjine me te fundit ndaj dhe pershtatet me doren tuaj
Ka saktesine e nje makinerie te vogel qepese per te riparuar material delicate dhe fuqine e nje makine te fuqishme qepjeje per te riparuar material te forte si xhins
Per nje riparim afategjate I cili nuk do te demtohet
MAGIC STITCH vjen I kompletuar me 3 mini bobinat me penj, por mjafton ti bashkengjisni zgjatuesin shtese dhe tani mund ti vendosni cdo bonine qe ju deshironi ne secilen ngjyre .Perfekte per punime artizanale, per krijimin e kostumeve dhe per te shtuar dekore ne cdo material qe keni .Ju lejon te arrini dhe zonen me te veshtire, edhe jashte shtepie pasi transportohet lehte.
Magic stick punon me bateri ndaj e perdorni kudo dhe kurdo
Riparoni rripa te demtuar ne sekonde! Kudo dhe kurdo
Rregulloni pantallonat direkt ne trupin tuaj
Disenjoni perde aty ku ndodhen te vendosura
Magi stich eshte perfekte edhe per ty .
Vlera e produktit : 3490 leke

Kerko Preferencat
Kerko Preferencat