DR.VAC

DR.VAC

5,490.00 LEK

Perdorimi i gabuar i kunjave te pambukut mund te shkaktojne krijimin e infeksionit te veshit,dhimbje deri ne shurdhim te pjesshem.
Dr. Vac eshte paisja PERFEKTE per te pastruar veshet nga te gjitha depozitat dhe grimcat. I shpejte ! I shendetshem ! I sigurt !
…pasi laheni ne det a pishine ose pasi beni dush shpesh ju hyn uje ne vesh! Me Dr.VAC do te ndjeni nje lehtesim te menjehershem pasi motorri i patentuar elektrik gjeneron nje thithje te bute duke thithur te gjitha depozitat dhe lengjet nga veshi juaj. I gjithe procesi eshte i kendshem dhe i sigurt pasi maja futet ne thellesine e duhur.Kapsulat e silikonit ju sigurojne nje ndjesi te bute.
Dr. Vac ka te incorporuar nje drite otoscop,qe ju te kontrolloni veshin ne brendesi! Pasi e perdorni ju thjesht cvidhosni pjesen e parme te Dr.Vac-shpelaje me uje te ngrohte–dhe kaq eshte!

Nje paketim Dr. VAC permban :
-pajisjen Dr.VAC
-8 kapsula silikoni ne ngjyra te ndryshme
-1 furce per pastrim

Cmimi : 3990 leke+kosto e transportit
Oferte prezantuese : 2 Dr.VAC vetem 5490 leke+transporti

1000 in stock

Category:

Product Description

 

Perdorimi i gabuar i kunjave te pambukut mund te shkaktojne krijimin e infeksionit te veshit,dhimbje deri ne shurdhim te pjesshem.
Dr. Vac eshte paisja PERFEKTE per te pastruar veshet nga te gjitha depozitat dhe grimcat. I shpejte ! I shendetshem ! I sigurt !
…pasi laheni ne det a pishine ose pasi beni dush shpesh ju hyn uje ne vesh! Me Dr.VAC do te ndjeni nje lehtesim te menjehershem pasi motorri i patentuar elektrik gjeneron nje thithje te bute duke thithur te gjitha depozitat dhe lengjet nga veshi juaj. I gjithe procesi eshte i kendshem dhe i sigurt pasi maja futet ne thellesine e duhur.Kapsulat e silikonit ju sigurojne nje ndjesi te bute.
Dr. Vac ka te incorporuar nje drite otoscop,qe ju te kontrolloni veshin ne brendesi! Pasi e perdorni ju thjesht cvidhosni pjesen e parme te Dr.Vac-shpelaje me uje te ngrohte–dhe kaq eshte!

Nje paketim Dr. VAC permban :
-pajisjen Dr.VAC
-8 kapsula silikoni ne ngjyra te ndryshme
-1 furce per pastrim

Cmimi : 3990 leke+kosto e transportit
Oferte prezantuese : 2 Dr.VAC vetem 5490 leke+transporti

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Related Products