fbpx

Dial Vision

Dial Vision

5,490.00 LEK

Dial Vision, jane syzet e para në botë që përshtaten per LARG dhe AFER për t’ju dhënë një pamje kristal të qartë ne cast !
Si funksionon? Hapi i pare :
1-Përdorni tabelën e shkronjave të përfshirë në produkt, filloni me përshtatjen e numrit të syrit tuaj të majtë, duke mbyllur me dore syrin e djathte…vazhdoni me ane te rrotullimit të sustës, derisa tabela të futet në fokus.
2-Pastaj rregulloni syrin tuaj të djathtë. Në dy hapa të thjeshtë, numri juaj u fiksua. Syze zëvendësuese të menjëhershme, gati për t’u përdorur.
Informacione per produktin :Dial Vision është projektuar nga shkencëtarët më të mirë të optikës në Oxford, Angli. Sekreti qëndron në teknologjinë e lenteve rrëshkitëse, që ndodh kur lëvizni sustën. Kështu mund të gradoni fuqinë e lenteve derisa të shihni qartë.Pra, nëse i keni humbur ose dëmtuar syzet tuaja optike, mos u frikësoni – Dial Vision është rezerva perfekte që ju ndihmon të vazhdoni me aktivitetet tuaja të zakonshme!… duke qënë se janë të gradueshme, këto syze mund t’i përshtatsni si syze për të lexuar. Dial Vision transformohen nga syze për pamje në distancë, në syze leximi.
Ështënjëlloj si të keni dy palë syze, në një palë të vetme.
Dial Vision përbëhen nga :
-lente optike të cilësisë më të lartë,
-nga një skelet elastik që nuk thyhet
– shoqërohen me një veshje hekuri,
-nje kulete mbajtese
-graduesi ne dy anet e syzeve, i cili teksa e rrotullon leviz lentet deri ne pershtatje me numrin tuaj duke ju dhen nje pamje kristal.
-*fuqia e lenteve arrinnga -6D deri +3D
*Ekzaminuesi i shkronjave duhet mbajtur 13 kembe larg nga vetja
Asnjëherë mos u shqetësoni nëse ju thyhen syzet, nëse ju humbasin lentet apo ju ndryshon numri i syve. Dial Vision është ndërtuar për të përmbushur nevojat tuaja.
DESHMI E MJEKEVE OKULISTE NE OXFORD:”Syzet Dial Vision janë lloji i parë i syzeve që unë kam pare, të cilat mundësojnë përshtatjen në numër për secilin sy. Janë një ndihmë e jashtëzakonshme për dike që nuk mund ti përdorë syzet e veta, sepse mund t’i ketë humbur, dëmtuar apo për ndonjë arsye tjetër “. .
E drejte ekskluzive per Shqiperine BCTV Albania

Oferte ekonomike :Bli NJE pale 5490 leke/Nese blini palen e dyte paguani -50% te vleres pra palen e dyte e merrni 2710 leke
Dial Vision jane vetem per presbyopia ,per te pare qarte afer dhe larg JO per astigmatizem.
Fuqia e lenteve : -6.0 deri +3.0 Diopters
Permasa e kuadrit eshte : 49 me 22 , 141 mm
Distributor : TELEBrands USA

1000 in stock

Category: Tags: ,