Shop

Atomic Beam

3,990 LEK 2,990 LEK

Cmimi Promocional: 2990 leke

Kontakt : 044314360

Feneri I ri, super I fuqishem I cili eshte me I forte dhe me me shume drite se ndricuesit e tjere

Tani me, teknologjia e perdorur nga forcat speciale te SHBA vjen ne shtepine tuaj.

Vetem terhiqe larte dhe ndizet. Do te fitoni drite super te forte 360 grade

Mbylle nese deshiron ta fikesh dhe e keni te sigurte per perdorimin e rradhes.

Ka super ndricim dhe pakohet shume lehte

Feneret e tjere perdorin Led standart te cilat jane te bardha por nuk shnderrijne

Por ne do te perdorim vetem produktin me te ri ATOMIC BEAM LED me panele te sheshta, I cili shnderrin.

Ato leshojne drite super te forte ne cdo drejtim te mundshem

Eshte kaq e fuqishme sa mund te perballoje edhe kete shperthim

Kaq e ndritshme sa mund te shikohet me milje large.

Aq e forte sa mund te rezistoje edhe nese rrezohet ne 20 meter thellesi

Out of stock

Categories: ,